0765503333, 0744854524, 0727172676, 0772215937  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

In LumeaFermecata NU EXISTA COMANDA MINIMA PENTRU CUMPARATURI!

PENTRU TIMISOARA

Livrarea in Timisoara se face de catre personalul LumeaFermecata.ro, la data si ora stabilite in prealabil de comun acord cu dumneavoastra.

Indiferent de valoarea comenzii, livrarea in Timisoara este GRATUITA.

Plata se face la livrarea hainutelor.

PENTRU ALTE LOCALITATI

Livrarea in alte localitati se face prin intermediul serviciului de CURIERAT RAPID CARGUS si dureaza intre 24-48 ORE (in procesul de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere etc.).
Contravaloarea transportului prin alt serviciu de curierat rapid (altul decat CARGUS)se va achita de catre client.

TARIFE DE LIVRARE PE TERITORIUL ROMANIEI:

Cargus:

-12 RON - pentru comenzi cu valoarea pana in 100 RON

-GRATUIT - pentru comenzi mai mari de 100 RON

COMENZILE PRIMITE PANA IN ORA 14 VOR FI LIVRATE IN ACEEASI ZI  (DACA ESTE ZI LUCRATOARE).

SITUATII SPECIALE !!!

In cazul unui colet livrat si neridicat ne rezervam dreptul de a lua urmatoarele decizii:
- solicitarea platii in avans a viitoarelor colete;
- refuzul de a mai livra colete catre acea persoana;
- excluderea de la reduceri/concursuri/promotii;
- plata taxelor coletelor livrate si neridicate anterior.

FOARTE IMPORTANT !!!

Magazinul online cu imbracaminte pentru copii si bebelusi www.lumeafermecata.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise.

LumeaFermecata.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul, fara acordul tau explicit.
Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului si nici pentru bresele de securitate care pot exista in serverele firmei de hosting.

Orice litigiu aparut se va rezolva pe cale amiabila, daca nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor de judecata de pe raza Municipiului Timisoara.

Siglele comerciale ale producatorilor apartin acestora.

GARANTIE si RETUR

Clientul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.
Returnarea produsului se face cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Costul produsului va fi rambursat in termen de maxim 15 zile.
In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, puteti de asemenea solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile de la primire. In ambele cazuri cheltuielile de returnare precum si cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.


Noi depunem toate eforturile ca hainutele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.

Pentru copii fericiti si parinti multumiti !!!