0765503333, 0744854524, 0727172676, 0772215937  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Concursuri

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE: ROXANA DUMITRASCUTA.

FELICITARI !!!

REGULAMTENTUL CONCURSULUI DE PASTE

1. Organizatorul concursului si regulamentul oficial

Concursul este organizat de SC Andy Fashion SRL, cu sediul in Timisoara, CUI RO24932559. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, prin intocmirea unui act aditional, urmand ca modificarile sa intre in vigoare in termen de 24 de ore dupa anuntul prealabil al acestor modificari.

2. Dreptul de participare

 La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii SC Andy Fashion si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agenti de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media si strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. Perioada de desfasurare

Perioada de desfasurare a concursului este 30.03.2015 – 06.04.2015 (ora 15). Orice participant, care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

4. Mecanismul concursului

Pentru a putea intra in competitie, fiecare participant trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1.LIKE paginii noastre http://www.facebook.com/HainuteMinunate.ro.

2. LIKE & Share pozei de concurs.

3. LIKE produsului preferat de pe site-ul www.lumeafermecata.ro

Fiecare cont individual de Facebook este inscris o singura data in concurs, indiferent de cate ori va posta. Cei care nu respecta aceste 3 conditii nu vor putea participa la tragerea la sorti.

5. Desemnarea castigatorilor

Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti, ce va avea loc pe site-ul radom.org, in data de 06 aprilie 2015, dupa centralizarea datelor.

6. Anuntarea castigatorilor

Numele castigatorului, desemnat prin tragere la sorti, va fi anuntat in cursul zilei de 06 aprilie 2015 pe pagina noastra de Facebook si in sectiune "Concursuri" de pe site-ul LumeaFermecata.ro. Castigatorul va fi contactat de catre reprezentantii firmei prin email, telefon sau prin intermediul paginii de facebook.

7. Premiul

Cumparaturi in valoare de 100 RON pe site-ul www.lumeafermecata.ro (produsele se aleg din urmatoarele categorii: haine copii, accesorii copii, incaltaminte copii si jucarii copii).

Premiul poate fi revendicat pana la data de 6 mai 2015, dupa care devine nul. Premiul nu poate fi preschimbat in contravaloarea lui in bani.

Livrarea premiului este gratuita, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul postei romane sau a firmei de curierat rapid colaboratoare, la alegerea castigatorului.

8. Informarea participantilor

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe site-ul www.lumeafermecata.ro, sectiunea "Concursuri". Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

9. Prelucrarea datelor personale

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca adresele de email si numerele de telefon sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si marketing.

10. Dispozitii finale

Participantii la acest concurs sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.

11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.